Dakisolatie folie

Isolatiefolie is ideaal als u uw dak gelijk wilt houden in hoogte. Stel u woont in een rijtjeshuis, dan is het wel zo prettig dat na het aanbrengen van dakisolatie uw dak nog even hoog is als dat van de buren. Dat kan perfect met isolatiefolie. We gebruiken het X-Laine 18V of het SF19BB isolatiefolie.

De Hollander dakwerken werkt met 2 verschillende isolatiefolies. Dit gaat om de dampopen folie SF19BB en de dampdichte folie X-Laine 18V. Een damp open folie gebruiken wij wanneer er aan de binnenkant van het dak geïsoleerd is. De dampdichte folie gebruiken wij als alleen het dakbeschot geïsoleerd is.

Damp open isolatiefolie = SF19BB

Damp dichte isolatiefolie = X-Laine 18V

X-Laine 18V isolatiefolie

De X-Laine 18V is een isolatiefolie van ISOdiscount en is 18 laags. De RTI-waarde van deze isolatiefolie is 6,10m2 K/W. Het X-Laine 18V folie is opgebouwd uit verschillende lagen materiaal met een isolerende eigenschap. De eerste laag materiaal is opgebouwd uit schapenwol. Dit heeft een vochtregulerende eigenschap. Hierbij vervalt de dampopenfolie. Daarnaast is het X-Laine 18V folie dusdanig dun, zodat het dak niet onnodig opgehoogd wordt. Uw dak blijft dus de zelfde hoogte houden als dat van uw buren. De isolatiefolie word meteen aangebracht op het dakbeschot.

Aantal lagen : 18

RTI-waarde : 6,10m2 K/W

Totale dikte : 35 mm

RC waarde : ca. 2,2

SF19BB isolatiefolie

De SF19BB isolatiefolie is een damp open isolatiefolie. De SF19BB is een ademend hoogwaardig isolatiefolie van SuperFoil. De SF19BB is geschikt voor onder andere nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ook word deze isolatiefolie vaak gebruikt bij bestaande isolatie of als er vocht moet worden afgevoerd vanuit een constructie. Het biedt isolatie, een waterdichte laag en een ademend membraam onderdakfolie in 1 product !

De SF19BB SuperFoil is opgebouwd uit 9 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal. Het is de thermische isolatie voor daken en muren. De SF19BB is slechts 40 mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, plakken en volkomen veilig.

Aantal lagen : 9

RC waarde : 2,22

Totale dikte : 40 mm

Een scherpe offerte ontvangen ?

Zit u ook te denken om isolatiefolie aan te laten brengen op uw dak ? Maar weet u niet welke isolatiefolie het beste bij u past ? Vraag hieronder dan een gratis en vrijblijvende scherpe offerte aan ! Wij geven u graag advies over uw dak en zijn u graag van dienst de beste keuze met u te maken.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN !