Bent u opzoek naar een professionele dakdekker in Utrecht? Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken. We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander:

 • We zijn een specialist in het renoveren, bedekken en isoleren van pannendaken.
 • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
 • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
 • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn altijd in de buurt.
 • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
 • Een gratis dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur!
 • Een dakdekkersbedrijf uit Utrecht.

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat zijn de kosten voor uw nieuwe pannendak in Utrecht?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan. We willen graag een scherpe offerte voor u maken. Eentje die hoort bij uw specifieke dak. Daarom zullen we voordat we een prijs uitbrengen altijd eerst een dakinspecteur langssturen. Zit u dan aan ons vast? Nee. We moeten weten hoe uw dak er aan toe is en wat uw specifieke wensen zijn voordat we überhaupt een offerte kunnen uitbrengen.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

  Uw naam

  Plaats

  Telefoonnummer

  Uw e-mail

  Omschrijving van de opdracht