Kies voor een deskundige dakdekker voor het dak van uw bedrijfspand of woning in Zeist. De dakdekkers van De Hollander zijn gespecialiseerd in pannendaken. Wij gaan graag aan de slag om uw pannendak te isoleren, renoveren of om de dakpannen te vervangen.

Vanuit ons hoofdkantoor nabij Zeist zijn wij werkzaam in een grote regio in het midden van Nederland.

Benieuwd wat onze dakdekkers voor uw pannendak kunnen betekenen? Vraag dan een gratis offerte aan. Binnen 48 uur ontvangt u een prijsopgaaf op maat van onze dakdekkers in Zeist.

Dakdekkersbedrijf De Hollander in Zeist

Wanneer u kiest voor een pannendak van Dakdekkersbedrijf De Hollander in Zeist kiest u voor A-kwaliteit materialen. Wij werken alleen met KOMO-gecertificeerde materialen. Door deze kwaliteitsmaterialen kunnen wij met een gerust hart 10 jaar garantie geven. Op pannendaken geven wij zelfs 30 jaar garantie.

 • 10 tot 30 jaar garantie op alle producten
 • KOMO-gecertificeerde materialen
 • Gratis dakinspectie bij u in Zeist

Onze dakdekkers regelen alle werkzaamheden omtrent uw dak. Dit begint bij het leveren van de materialen en eindigt bij het schoonvegen wanneer de klus geklaard is.

Benieuwd naar wat onze dakdekkers voor u in Zeist kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan en wij voorzien u van een helder advies.

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat zijn de kosten voor een dakdekker in Zeist?

Het is helaas onmogelijk om op voorhand inzicht te geven in de totale kosten voor de werkzaamheden van een dakdekker. De kosten zijn afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de staat van uw dak. Wij snappen echter wel dat u op voorhand wilt weten waar u aan toe bent. Daarom brengen wij een gratis offerte op maat uit voordat wij beginnen aan een opdracht.

Nadat u een offerte bij ons heeft aangevraagd, nemen wij binnen 48 uur contact met ons op.

1. Telefonische inventarisatie

Na de offerteaanvraag willen we eerst uw wensen inventariseren. Wij nemen binnen 48 uur na aanvraag contact met u op om de opdracht door te spreken. Na dit gesprek kunnen wij al een richtlijn geven voor de prijs.

Tijdens dit eerste gesprek plannen we ook direct de gratis dakinspectie in.

2. Gratis dakinspectie

De dakdekker inventariseert tijdens de gratis dakinspectie hoe het gesteld is met de staat van uw dak. Op basis hiervan bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

De inspectie vormt de basis voor de offerte. Uiteraard nemen we de uitkomst met u door.

3. Vrijblijvende offerte

Op basis van de gratis dakinspectie en de besproken wensen brengen wij een gratis offerte uit.

Deze offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, plannen wij de werkzaamheden in.

Geïnteresseerd in de diensten van onze dakdekkers in Zeist? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor een gratis dakinspectie gevolgd door een vrijblijvende offerte.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Mijn oude dak zag er niet uit. Ik wist niet precies wat de mogelijkheden waren, ik wist alleen dat ik nieuwe dakpannen wilde. De Hollander heeft mij goed geadviseerd en ik ben erg blij met mijn nieuwe pannendak.
Janneke uit Zeist

Hoelang duurt het om een afspraak met de dakdekker in te plannen?

U hoeft nooit lang te wachten voordat u een afspraak in kunt plannen met de dakdekker in Zeist. Vaak kunnen wij al binnen een werkweek bij u langskomen voor de gratis inspectie. Onze planner neemt contact met u op na de offerteaanvraag. We vinden het belangrijk dat u bij de inspectie aanwezig bent, vandaar dat we vooraf een datum en een tijd inplannen. U heeft dan tijdens de inspectie direct de gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken.

Waar kan onze dakdekker in Zeist u mee helpen?

De Hollander Dakwerken is gespecialiseerd in pannendaken. Wij kunnen de dakpannen van uw dak vervangen, maar we helpen u ook graag bij dakisolatie of een volledige dakrenovatie.

Uw dak volledig renoveren

Een dak beschermt het huis tegen verschillende weersinvloeden. Dit betekent in Nederland dat een dak door de jaren heen veel te verduren krijgt. Hierdoor kan het nodig zijn om uw dak te renoveren en een nieuw pannendak te laten plaatsen.

Naast het plaatsen van een nieuw pannendak zorgen we er ook voor dat de kilgoten en al het lood- en zinkwerk vervangen worden. Tot slot zorgen we ervoor dat de dakramen weer goed bevestigd zijn en dat het geheel netjes opgeleverd wordt.

dakrenovatie voor
dakrenovatie na

Dakrenovatie: voor & na

Uw dak isoleren

Door uw dak te laten isoleren verhoogt u het wooncomfort in de woning en bespaart u flink op de energierekening. Warmte stijgt namelijk op en wanneer een dak niet goed geïsoleerd is, gaat er dus veel warmte verloren. Dit is zonde van de stookkosten en slecht voor het milieu. Ontdek meer over dakisolatie.

dakisolatie door De Holland Dakwerken
dakisolatie door De Hollander Dakwerken

Dakisolatie

Uw dakpannen vervangen

Een dakpan kan tot wel 80 jaar meegaan. Het is echter niet te voorkomen dat externe invloeden deze levensduur verkorten. Weersinvloeden kunnen ervoor zorgen dat een dakpan beschadigt en aanslag van algen of mos zorgt ervoor dat een dakpan poreus wordt. Beschadigde dakpannen kunnen voor een ernstige lekkage zorgen. Wanneer u er op tijd bij bent, kunnen we dit voorkomen door het vervangen van de dakpannen. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen gratis en vrijblijvend uw dakpannen inspecteren.

Oude Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander
Nieuwe Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander

Dakpannen vervangen: voor & na

Eerdere projecten in Zeist

Onze dakdekkers hebben al veel projecten in Zeist uitgevoerd. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van dakwerkzaamheden door De Hollander Dakwerken. Voor een volledig overzicht kunt u de projectenpagina raadplegen.

Dakrenovatie en dakisolatie

Bij een woning is het oude pannendak volledig vervangen. Daarnaast is het dak geïsoleerd door middel van isolatiefolie.

Dakrenovatie met Tuile du Nord dakpannen

Voor deze fraaie woning is het pannendak volledig gerenoveerd. Er is gekozen om een nieuw dak te plaatsen met Tuile du Nord dakpannen. Deze dakpannen geven het dak een nostalgische uitstraling.

Nieuw Pannendak in Bussum - Dakdekkersbedrijf De Hollander
Nieuwe Dakpannen in Bussum - Dakdekkersbedrijf De Hollander

Werkgebied in Zeist

De dakdekkers van De Hollander Dakwerken zijn werkzaam in heel Zeist. U kunt dus bij ons terecht voor een dakdekker in de wijken:

 • Carre
 • Centrumschil-Zuid
 • Centrumschil-Noord
 • Lyceumkwartier
 • Patijnpark
 • Dijnselburg en Verzetswijk
 • Staatsliedenkwartier
 • Vollenhove
 • Griffensteijn en Kersbergen
 • Nijenheim
 • Brugakker en De Clomp
 • Blikkenburg
 • Hoge Dennen
 • Bosch en Duin

Of in een van de andere wijken van Zeist.

Neem contact op met de dakdekker in Zeist

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u bespreken wat wij voor uw dak kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze dakdekkers in Zeist.

Dakdekkersbedrijf De Hollander

Koningsweg 258
3582 GM Utrecht

088 836 33 33
info@dehollanderdakwerken.nl

Maandag: 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 – 17:00 uur
Woensdag: 8:00 – 17:00 uur
Donderdag: 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

Onze dakdekkers zijn actief in heel Midden-Nederland. Bekijk voorbeelden van afgeronde projecten van dakdekkers in Haarlem, Amersfoort en Utrecht.

Vraag hier een offerte aan

Wij helpen u graag met een gratis offerte op maat voor een dakdekker in Zeist. Vul hieronder de gegevens in en wij nemen binnen 48 uur persoonlijk contact met u op. We zullen tijdens het gesprek uw wensen bespreken en – indien nodig – een afspraak maken voor een gratis dakinspectie.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om een offerte op te stellen en om een afspraak te maken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  Uw naam

  Plaats

  Telefoonnummer

  Uw e-mail

  Omschrijving van de opdracht