Kies voor een vakkundige dakdekker voor uw woning of bedrijfspand in Amersfoort. Dakdekkersbedrijf De Hollander biedt een totaalpakket aan dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen.

Vanuit ons hoofdkantoor in de provincie Utrecht bedienen wij een groot werkgebied in het midden van het land. Ook in Amersfoort helpen wij u graag met uw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie van onze dakdekkers in Amersfoort.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander

We bieden u tien jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.

 • Gratis dakinspectie bij u in Amersfoort
 • Kwaliteitsmaterialen: alles is KOMO gecertificeerd

De dakdekker van dakdekkersbedrijf De Hollander neemt u alle werkzaamheden uit handen. Wij regelen alles, van materialen tot schoonvegen.

Interesse in onze gratis dakinspectie? Onze dakdekker komt graag bij u langs in Amersfoort voor een complete analyse van uw dak en een helder advies.

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat zijn de kosten voor een dakdekker in Amersfoort?

Veel mensen willen op voorhand weten wat de kosten zijn voor een dakdekker in Amersfoort. Dit is een begrijpelijke vraag. U wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent.

Het is alleen tegelijkertijd een hele moeilijke vraag om online te beantwoorden. De kosten zijn namelijk volledig afhankelijk van de staat van uw dak en het gewenste eindresultaat. Wij maken daarom een vrijblijvende prijs op maat, zodat u nooit te veel betaalt voor uw dakbedekking.

Nadat u een offerte bij ons aangevraagd heeft, nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Wij komen dan in drie eenvoudige stappen tot een prijsopgaaf op maat.

 

1. Telefonische inventarisatie

Na uw offerteaanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met u op om uw aanvraag door te spreken. In dit gesprek doen wij een eerste inventarisatie en kunnen wij al een richtlijn geven voor de prijs.

Wij plannen dan direct een afspraak in voor een gratis dakinspectie.

2. Gratis dakinspectie

Tijdens de dakinspectie inventariseert de dakdekker de huidige staat van het dak en bepaalt welke werkzaamheden er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

De uitkomst van de inspectie wordt met u besproken. Ook gebruiken we het resultaat in de uiteindelijke offerte.

3. Vrijblijvende offerte

Op basis van het gewenste eindresultaat en de gratis dakinspectie brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Indien u met deze offerte akkoord gaan, zullen wij de werkzaamheden starten.

Het hele traject van aanvraag, dakinspectie en uiteindelijke offerte verplicht u tot niets. De offerte en dakinspectie zijn volledig vrijblijvend.

Vraag dus een gratis offerte met bijbehorende dakinspectie aan en wij zorgen voor een heldere prijsindicatie.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ik heb mijn dak laten renoveren door de dakdekkers van De Hollander. Door hun goede advies ben ik uiteindelijk voor Tuile du Nord dakpannen gegaan. De nieuwe karakteristieke pannen passen perfect in het historische straatbeeld van Amersfoort centrum. Bedankt mannen!
Robin uit Amersfoort

Hoelang duurt het om een afspraak met de dakdekker in te plannen?

Meestal kunnen we, afhankelijk van de drukte, binnen een werkweek bij u langskomen in Amersfoort. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Waar kan onze dakdekker in Amersfoort u mee helpen?

De Hollander Dakwerken is gespecialiseerd in pannendaken. Wij kunnen uw dak in Amersfoort volledig renoveren, isoleren of alleen de dakpannen vervangen.

Uw dak volledig renoveren

Een pannendak krijgt door de jaren heen veel te verduren. Gelukkig is een dergelijk dak erg sterk en gaat het tot wel 80 jaar mee. Toch kan het soms nodig zijn om het volledige dak te renoveren. Hierbij helpen onze ervaren dakdekkers u graag.

Bij dakrenovatie wordt het volledige pannendak vervangen. Dit zijn niet alleen de dakpannen, ook de kilgoten en al het lood- en zinkwerk worden onder handen genomen. We zorgen dat alle dakramen weer stevig bevestigd worden en werken het geheel uiteraard netjes af.

dakrenovatie voor
dakrenovatie na

Dakrenovatie: voor & na

Uw dak isoleren

Isoleer uw dak en bespaar op uw energiekosten en verhoog het comfort van uw woning. Doordat er minder warmte ontsnapt, hoeft u minder te stoken en dat is zeer gunstig voor u en het milieu. Ontdek meer over dakisolatie.

dakisolatie project
dakisolatie De Hollander Dakwerken

Dakisolatie

Uw dakpannen vervangen

Een dakpan kan 80 jaar meegaan. Maar het kan voorkomen dat het eerder nodig is om een dakpan te vervangen. Weersinvloeden als regen en wind kunnen ervoor zorgen dat een dakpan beschadigt. Mos- en algenaanslag zorgen ervoor dat een dakpan poreus wordt. Beschadigde dakpannen kunnen voor een ernstige lekkage zorgen. Wanneer u er op tijd bij bent, kunnen we door het vervangen van de dakpannen lekkage voorkomen. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen gratis en vrijblijvend uw dakpannen inspecteren.

Oude Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander
Nieuwe Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander

Dakpannen vervangen: voor & na

Eerdere projecten in Amersfoort

Onze dakdekkers hebben al vele projecten in Amersfoort succesvol afgerond. Wij belichten graag enkele eerdere projecten ter inspiratie. Voor een volledig overzicht kunt u de projectenpagina raadplegen.

Koramic dakpannen plaatsen bij nieuwbouw in Amersfoort

De dakdekkers van De Hollander Dakwerken hebben een dak voorzien van natuurrode Koramic dakpannen.

dakpannen plaatsen nieuwbouw Amersfoort
Half ronde vorsten Modula natuurrood Koramic

Dakrenovatie met Tuile du Nord dakpannen

Voor de dakrenovatie van een woning is gekozen om een nieuw dak te plaatsen met Tuile du Nord dakpannen. De Tuile du Nord dakpannen geven het dak een nostalgische uitstraling.

Nieuw Pannendak in Bussum - Dakdekkersbedrijf De Hollander
Nieuwe Dakpannen in Bussum - Dakdekkersbedrijf De Hollander

Werkgebied

De dakdekkers van De Hollander Dakwerken bedienen heel Amersfoort. U kunt dus bij ons terecht voor een dakdekker in de wijken:

 • Bloemenbuurt-Oost
 • Evertsenstraat
 • Elly Takmastraat
 • Queekhoven
 • Weberstraat
 • Bosweg
 • Bieshaar-Noord
 • Stadskwartier
 • Hoge Hoven
 • Waterkwartier
 • Lage Hoven
 • Velden-Noord
 • Lint-Oost
 • Laak-Zuid

Of in een van de andere wijken van Amersfoort.

Neem contact op met de dakdekker in Amersfoort

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u bespreken wat wij voor uw dak kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze dakdekkers.

Dakdekkersbedrijf De Hollander

Koningsweg 258
3582 GM Utrecht

088 – 836 33 33
info@dehollanderdakwerken.nl

Maandag: 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 – 17:00 uur
Woensdag: 8:00 – 17:00 uur
Donderdag: 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

Wij werken in de gehele omgeving Midden-Nederland. U kunt bij ons dus ook terecht voor een dakdekker in Utrecht, een dakdekker in Haarlem of een dakdekker in Zeist.

Vraag hier een offerte aan

Vraag een gratis offerte aan voor een dakdekker in Amersfoort. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en, indien gewenst, een gratis dakinspectie in te plannen.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om een offerte op te stellen en om een afspraak te maken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  Uw naam

  Plaats

  Telefoonnummer

  Uw e-mail

  Omschrijving van de opdracht