Bent u opzoek naar een professionele dakdekker in Hilversum? Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken. We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht, ook Hilversum valt hieronder.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander:

 • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
 • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
 • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn snel bij u in Hilversum.
 • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
 • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis en vrijblijvend!
 • Een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Hilversum.

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat zou een nieuw pannendak kosten in Hilversum?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan.

We willen graag een scherpe offerte voor u maken, eentje die hoort bij uw specifieke dak. We zullen daarom eerst contact met u opnemen voordat we een offerte maken. Zo bespreken we samen de details van uw offerte-aanvraag. Indien gewenst of indien nodig sturen we gratis een dakinspecteur langs om uw dak te bekijken op huidige staat. U kunt dit bespreken met onze planner, die binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw offerte-aanvraag contact met u opneemt.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

  Uw naam

  Plaats

  Telefoonnummer

  Uw e-mail

  Omschrijving van de opdracht