Dakrenovatie

Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor uw dakrenovatie? Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander:

  • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
  • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
  • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn snel bij u in Amstelveen.
  • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
  • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis en vrijblijvend!

Het volledig vernieuwen van uw pannendak

We zijn een allround specialist op het gebied van pannendaken. Het gros van onze opdrachten kenmerkt zich als dakrenovatie. Dat houdt in; het volledig vernieuwen van het pannendak. Dat kan mét of zonder dakisolatie zijn, maar bij een dakrenovatie vervangen we niet alleen de dakpannen, we vervangen ook kilgoten en het lood- en zinkwerk rondom dakkapellen en schoorstenen. Daarnaast verzorgen we ook dakgoten en dakramen.

Waar werken we?

We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht.

Wat kost een dakrenovatie?

We kunnen de kosten voor dakrenovatie voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan.

We willen graag een scherpe offerte voor u maken, eentje die hoort bij uw specifieke dak. We zullen daarom eerst contact met u opnemen voordat we een offerte maken. Zo bespreken we samen de details van uw offerte-aanvraag. Indien gewenst sturen we gratis een dakinspecteur langs om uw dak te bekijken op huidige staat. U kunt dit bespreken met onze planner, die binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw offerte-aanvraag contact met u opneemt.

Vraag hier een offerte aan

Uw naam

Plaats

Telefoonnummer

Uw e-mail

Omschrijving van de opdracht