De dakdekkers van dakdekkersbedrijf De Hollander verzorgen een totaalpakket aan dakwerkzaamheden voor uw pannendak. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van pannendaken, het vervangen van dakpannen en het isoleren van een pannendak.

Ons werkgebied bestrijkt een grote regio in het midden en het westen van het land. Ook in Haarlem helpen wij u graag met uw pannendak.

Om u een goed beeld te geven van de kosten voor het renoveren, repareren of isoleren van uw pannendak brengen we graag een vrijblijvende offerte uit. Vraag uw offerte aan via het online contactformulier en u ontvangt binnen 48 uur reactie van onze dakdekkers.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander

Bij Dakdekkersbedrijf De Hollander werken we alleen met KOMO gecertificeerde producten. Door deze materialen van hoge kwaliteit kunnen we met een gerust hart 10 jaar garantie bieden op al onze werkzaamheden. Op pannendaken krijgt u zelfs 30 jaar garantie.

U kiest met onze dakdekkers in Haarlem dus voor:

 • Zekerheid: 10 tot 30 jaar garantie
 • Kwaliteit: alles is KOMO gecertificeerd

Wij regelen alle werkzaamheden omtrent uw dak, van de levering van de materialen tot het schoonvegen na de klus. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw pannendak? Vraag onze gratis dakinspectie aan. Onze dakdekker komt graag bij u langs in Haarlem voor een complete analyse van uw dak en een eerlijk advies.

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wat zijn de kosten voor een dakdekker in Haarlem?

U wilt voorafgaand aan de werkzaamheden weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij heel goed. Maar de kosten inschatten voordat wij uw dak gezien hebben, is zeer lastig.

De kosten zijn namelijk volledig afhankelijk van uw wensen en van de staat van het dak. Wij maken daarom geheel gratis en vrijblijvend een prijsopgave op maat. Hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent. Valt de prijs toch tegen? Geen probleem, een offerte verplicht u tot niets.

Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. In drie stappen bepalen wij dan de prijs voor de dakwerkzaamheden.

1. Telefonische inventarisatie

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op nadat uw aanvraag bij ons binnen is. In dit eerste contactmoment bespreken wij uw wensen en geven wij al een richtlijn voor de prijs.

In het telefoongesprek spreken wij direct een datum af voor de gratis dakinspectie.

2. Gratis dakinspectie

De dakdekker komt bij u langs in Haarlem. Tijdens dit bezoek inspecteert hij de staat van het dak en bepaalt hij welke werkzaamheden er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Het resultaat van de inspectie wordt met u besproken. Dit wordt de basis voor de uiteindelijke offerte.

3. Vrijblijvende offerte

Op basis van het telefoongesprek en de dakinspectie brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Deze offerte verplicht u tot niets. Het is vervolgens aan u of u met ons in zee wilt gaan voor de besproken prijs. Indien u akkoord gaat, zullen wij de werkzaamheden starten.

Het hele traject van aanvraag tot offerte is gratis en vrijblijvend. Vraag dus een gratis offerte met bijbehorende dakinspectie aan en wij zorgen voor een eerlijke prijsindicatie.

De dakdekkers van de Hollander hebben mij goed geholpen met mijn dak. De oude dakpannen zorgden voor lekkage. Door de herstelwerkzaamheden van de Hollander is dit verholpen. Het nieuwe dak ziet er ook nog eens stukken beter uit.
Jarno, Haarlem

Hoelang duurt het om een afspraak met de dakdekker in te plannen?

U hoeft niet lang te wachten op een afspraak met onze dakdekkers in Haarlem. Vaak kunnen wij binnen een werkweek bij u langskomen. Nadat u een offerte heeft aangevraagd, neemt onze planner binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen. We plannen de dakinspectie altijd samen met u in omdat wij het belangrijk vinden dat u aanwezig bent. U kunt dan uw specifieke wensen direct met onze dakdekker bespreken.

Waar kan onze dakdekker in Haarlem u mee helpen?

De dakdekkers van De Hollander zijn gespecialiseerd in pannendaken. Wij kunnen de dakpannen vervangen, uw pannendak isoleren of het gehele dak renoveren.

Uw dak volledig renoveren

Dakpannen zijn zeer duurzaam. Een dakpan kan tot wel 80 jaar meegaan. Toch kan het nodig zijn om uw dakpannen te vervangen. Een dakpan kan namelijk beschadigen door invloeden van buitenaf. Onze dakdekkers in Haarlem helpen u graag met het renoveren van uw dak.

Bij dakrenovatie vervangen wij het volledige pannendak. We nemen hierin niet alleen de dakpannen mee, maar ook de kilgoten en al het lood- en zinkwerk. We zorgen ervoor dat de ramen weer stevig bevestigd zijn en werken alles natuurlijk netjes af.

dakrenovatie voor
dakrenovatie na

Dakrenovatie: voor & na

Uw dak isoleren

Door dakisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening. Warmte stijgt namelijk op en ontsnapt vaak door het dak. Met dakisolatie zorgt u ervoor dat er minder warmte verloren gaat. U hoeft dus minder te stoken. Het verminderde energieverbruik is goed voor de portemonnee en de extra isolatie zorgt daarnaast voor een verhoogd wooncomfort.

dakisolatie De Hollander Dakwerken
dakisolatie na project De Hollander Dakwerken

Dakisolatie

Uw dakpannen vervangen

Weersinvloeden als wind en regen kunnen ervoor zorgen dat een dakpan beschadigt. Ook kunnen mos en algen een dakpan poreus maken. Dergelijke invloeden zorgen ervoor dat de dakpan zijn levensduur van 80 jaar niet haalt. In deze gevallen is het noodzakelijk om uw dakpannen te vervangen. Zorg dat u problemen met de dakpannen tijdig signaleert. Een beschadigde dakpan kan namelijk voor ernstige lekkage zorgen. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen gratis en vrijblijvend uw dakpannen inspecteren.

Oude Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander
Nieuwe Dakpannen Enspijk - Dakdekkersbedrijf De Hollander

Dakpannen vervangen: voor & na

Projecten in Haarlem

Onze dakdekkers hebben al vele projecten mogen afronden in Haarlem en omgeving. Hieronder ziet u twee projecten uitgelicht. Voor een volledig overzicht kunt u de projectenpagina raadplegen.

Oude Holle dakpannen vervangen

Bij een woonboerderij zijn de verouderde Oude Holle pannen vervangen door nieuwe dakpannen. Het dak lijkt hierdoor weer als nieuw.

dakpannen vervangen Haarlem project
dakpannen vervangen project Haarlem na

Dakrenovatie Tuile Du Nord dakpannen

Bij een woning is een geheel nieuw pannendak aangebracht. Bij deze renovatie zijn direct de oude boeidelen en het lood vervangen.

Oud pannendak en boeidelen
Nieuw pannendak Tuile Du Nord en boeidelen - De Hollander Dakwerken

Werkgebied van de dakdekker in Haarlem

De dakdekkers van De Hollander Dakwerken bedienen heel Haarlem. U kunt dus bij ons terecht voor een dakdekker in de wijken:

 • Oude Stad
 • Spoorbaan Leiden
 • Haarlem-Oost
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Westoever Noorder Buiten Spaarne
 • Ter Kleef en Te Zaanen
 • Oud Schoten & Spaarndam
 • Duinwijk
 • Schalkwijk

Neem contact op met de dakdekker in Haarlem

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u bespreken wat wij voor uw dak kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze dakdekkers.

Dakdekkersbedrijf De Hollander

Koningsweg 258
3582 GM Utrecht

088 836 33 33
info@dehollanderdakwerken.nl

Maandag: 8:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 – 17:00 uur
Woensdag: 8:00 – 17:00 uur
Donderdag: 8:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

Dakdekkersbedrijf De Hollander voert werkzaamheden uit in heel Midden-Nederland, zoals Utrecht, Zeist en Amersfoort.

Vraag hier een offerte aan

Vraag een gratis offerte aan voor een dakdekker in Haarlem. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en, indien gewenst, een gratis dakinspectie in te plannen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om een offerte op te stellen en om een afspraak te maken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  Uw naam

  Plaats

  Telefoonnummer

  Uw e-mail

  Omschrijving van de opdracht