Wat kost een nieuw dak?

Een dak is een groot en belangrijk deel van uw huis. Als uw dakpannen vervangen moeten worden, of u wilt een dakrenovatie, dan verwacht u haast al dat u de hoofdprijs moet betalen. Toch valt dit in de praktijk meestal mee. We kunnen niet direct hier aangeven wat een nieuw pannendak kost, omdat daar nu eenmaal geen standaard voor op te maken is. Elk dak is weer anders qua formaat, staat, vorm, type dakpan, type dakisolatie, mogelijke zonnepanelen en de hoeveelheid benodigd onderhoud.

Wat zijn de kosten voor uw nieuwe pannendak?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan. We willen graag een scherpe offerte voor u maken. Eentje die hoort bij uw specifieke dak. Daarom zullen we voordat we een prijs uitbrengen altijd eerst een dakinspecteur langssturen. Zit u dan aan ons vast? Nee. We moeten weten hoe uw dak er aan toe is en wat uw specifieke wensen zijn voordat we überhaupt een offerte kunnen uitbrengen.

Hoe ziet dat stappenplan er uit: U vraagt een offerte aan > We hebben snel contact > Onze dakinspecteur komt langs > Gratis dakinspectie > Offerte waar u niet aan vast zit.

Moet u lang wachten op een afspraak? Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Wie zijn we en waar werken we?

Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de drie werkgebieden waarin we uitblinken. We hebben de juiste kennis en ervaring om u goed te kunnen adviseren. We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 25 km rondom de stad Utrecht.

Vraag hier een offerte aan

    Uw naam

    Plaats

    Telefoonnummer

    Uw e-mail

    Omschrijving van de opdracht