Over dakdekkersbedrijf De Hollander

Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de drie werkgebieden waarin we uitblinken. We hebben de juiste kennis en ervaring om u goed te kunnen adviseren. We bieden onze dakwerken aan tegen een scherpe prijs.

Waar werken we?

We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht. Hierbij kunt u denken aan steden zoals Amersfoort, Zeist en Haarlem.

Bekijk hier ons werkgebied op de kaart.

De juiste pannen op uw dak

De keuze voor een dakpan is een ingrijpende keuze. Het is volledig bepalend voor het aangezicht van uw dak. Er zijn tal van dakpanmodellen en kleuren waaru uit kunt kiezen. We adviseren u graag hierin. Niet elk type dakpan is geschikt voor elke woning. We werken met de dakpannen van Monier en Koramic, beide kwalitatief hoogstaande fabrikanten van dakpannen.

Een scherpe offerte? Vraag een dakinspectie aan

We zijn een ervaren dakpanspecialist, maar we doen ons voorbereidende werk niet 'op afstand'. We zijn er van overtuigd dat we u het beste kunnen adviseren én u de scherpste offerte kunnen maken als we uw dak eerst zelf komen inspecteren. We hebben gecertificeerde dakinspecteurs die uw dak gratis en vrijblijvend komen inspecteren. Elk dak is toch weer anders en heeft de tand des tijds op een andere manier doorstaan. Door zelf te inspecteren weten wij (en ook u) de exacte staat van uw pannendak. Op die manier krijgt u de scherpste offerte voor een dakrenovatie, dakisolatie of dakpannen vervangen.

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN