Wanneer moet ik mijn dakpannen vervangen?

De technische levensduur van een dakpan bedraagt 70 jaren. Daarna is een dakpan aan vervanging toe. Toch kan het zijn dat een dakpan eerder het eind van zijn levensduur heeft bereikt. IJs, regen, wind, de locatie van uw huis, mos- en algenaanslag etc. kunnen er allemaal voor zorgen dat uw pannen eerder poreus worden of eerder gaan scheuren. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen geheel vrijblijvend uw dakpannen inspecteren.

De juiste pannen op uw dak

De keuze voor een dakpan is een ingrijpende keuze. Het is volledig bepalend voor het aangezicht van uw dak. Er zijn tal van dakpanmodellen en kleuren waar u uit kunt kiezen. We adviseren u graag hierin. Niet elk type dakpan is geschikt voor elke woning. We werken met de dakpannen van Monier en Koramic, beide kwalitatief hoogstaande fabrikanten van dakpannen.

Waar werken we?

We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht.

Scherpe offerte? Vraag een dakinspectie aan

We zijn er van overtuigd dat we u het beste kunnen adviseren én u de scherpste offerte kunnen maken als we uw dak eerst zelf komen inspecteren. We hebben gecertificeerde dakinspecteurs die uw dak gratis en vrijblijvend komen inspecteren. Elk dak is toch weer anders en heeft de tand des tijds op een andere manier doorstaan. Door zelf te inspecteren weten wij (en ook u) de exacte staat van uw pannendak. Op die manier krijgt u de scherpste offerte voor een dakrenovatie, dakisolatie of dakpannen vervangen.

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN