Dakpannen kunnen over het algemeen tussen de 30 en de 100 jaar mee, maar ondanks deze duurzaamheid zult u op gegeven moment toch uw pannendak moeten vernieuwen of vervangen. De Hollander Dakwerken kan u hier zeer goed mee helpen. Ons team bestaat uit vele dakdekkers met ervaring, die u met hun specialisatie kunnen helpen om elk soort pannendak te vernieuwen.

Dakpannen advies op maat

Bij ons heeft u een ruime keuze in dakpannen, maar ook in dak(isolatie)folies en diverse mogelijkheden om uw dak te isoleren. Als u de isolatiewaarde van uw woning wilt verhogen, kunnen wij u adviseren over een volledige dakrenovatie. Ook in de gevallen dat reparatie van de dakpannen, of de vervanging, niet mogelijk is, doordat uw dak door het weer aangetast of versleten is, staan wij voor u klaar. U kunt dan beter uw geld besteden aan een volledige dakrenovatie zodat uw dak voorlopig weer mee gaat, in plaats van het nu maar deels te vervangen en het dan over een paar jaar alsnog te moeten renoveren. U komt met het gelijk renoveren voordeliger uit.

Dakrenovatie van uw pannendak met isolatie

Bij een dakrenovatie worden de verschillende onderdelen als dakpannen, panlatten, tengels, en eventueel nodig ook het dakbeschot van het dak gehaald. Hierna wordt een isolatieplaat aangebracht. Bij na-isolatie wordt de isolatieplaat echter op het dakbeschot aangebracht. Hierna kan het weer worden opgebouwd, en worden er nieuwe tengels, panlatten, en dakpannen op gemonteerd.

Dakpannen vernieuwen met isolatie

Ook met een rijtjeswoning met doorlopende daklijn kunt u bij ons terecht om uw dakpannen te vernieuwen. Hierbij worden de bestaande dakdelen zo veel mogelijk gehandhaafd, en gebruiken we isolatiefolie die uw dak nauwelijks zal verhogen, waardoor uw dak zal blijven doorlopen met de aangrenzende woningen. De isolatie komt op het bestaande dakbeschot te liggen, en het dak wordt vervolgens opnieuw opgebouwd.
 
Bij ons kunt u voordelig uw dakpannen vernieuwen. Wij kopen al ons materiaal groot in, waardoor wij niet alleen al het materiaal direct tot onze beschikking hebben, maar u ook nog eens zeer voordelig uitkomt. Als u van plan bent uw dakpannen te vernieuwen en eventueel gelijk uw dak te isoleren, kunt u contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Uw naam

Plaats

Telefoonnummer

Uw e-mail

Omschrijving van de opdracht