Bent u opzoek naar een professionele dakdekker in Aalsmeer? Dakdekkersbedrijf De Hollander is een dakdekker uit Utrecht. We specialiseren ons in pannendaken: in het renoveren van pannendaken, het isoleren van pannendaken en het vervangen van dakpannen. Dat zijn de 3 werkgebieden waarin we uitblinken. We zijn een dakdekker uit Utrecht, maar we werken in een ruimer gebied. Ons werkgebied omvat alle plaatsen binnen een straal van 100 km rondom de stad Utrecht, ook Aalsmeer valt hieronder.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander:

  • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
  • Goed advies en snelle reactie snel op uw aanvraag.
  • Ons werkgebied ligt 100 km rondom Utrecht, daarom zijn we altijd snel bij u in Aalsmeer.
  • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
  • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis en vrijblijvend!
  • Dakdekkersbedrijf in de omgeving van Aalsmeer.

Wat kost een nieuw pannendak in Aalsmeer?

We kunnen de kosten voor een nieuw pannendak voor u inzichtelijk maken. Vraag hiervoor met onderstaand formulier een offerte bij ons aan.

Graag maken we een scherpe offerte voor u, zodat deze aansluit bij uw specifieke dak. Daarom zullen we eerst contact met u opnemen voordat we een offerte maken. Dan bespreken we samen de details van uw offerte-aanvraag. Wanneer nodig of indien gewenst sturen we gratis een dakinspecteur langs om uw dak te bekijken op huidige staat. U kunt dit bespreken met onze planner, die binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw offerte-aanvraag contact met u opneemt.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Uw naam

Plaats

Telefoonnummer

Uw e-mail

Omschrijving van de opdracht