Het dakbeschot is een isolerende laag die geluid buiten houdt en de temperatuur binnen in het huis constant houdt door de kou in de winter en de hitte in de zomer tegen te houden. Het hoort dus tegen weer en wind te beschermen, en op het moment dat het dakbeschot het weer niet meer geheel tegen kan houden, waardoor het vervolgens binnen winter is of in huis regent, is het tijd voor vervanging. Bij De Hollander Dakwerken zijn wij al jarenlang gespecialiseerd om uw dakbeschot te vervangen.

Uw dakbeschot laten vervangen?

Een goed dakwerk hoort compleet te zijn, en heeft een dakbeschot van kwaliteit nodig, maar ook dakplaten die geïsoleerd zijn, rookgas- en ventilatiedoorvoeren, goten, en eventueel ook dakramen en dakkapellen. Bij De Hollander Dakwerken zijn we geschoold in alle disciplines, waardoor we u perfect aan kunnen vullen voor het beste dak.
U kunt dakbeschot laten vervangen voor uw pannendak: wij hebben het allemaal in huis! Wij hebben een zeer groot en compleet magazijn, waarin alle onderdelen klaar liggen voor uw dakbeschot. Hierdoor kunnen wij altijd voor u klaar staan en vervolgens ook zeer snel uw dakbeschot vervangen.

Weet u niet zeker of uw dakbeschot vervangen moet worden?

Als u door ons uw dakbeschot laat vervangen, kunt u kiezen om het te laten vervangen door een zelfde soort beschot, maar u kunt ook voor een compleet andere variant gaan. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij zullen vervolgens bij u langs komen om uw dakbeschot te inspecteren, zodat wij u advies kunnen geven. Naar aanleiding van de staat van uw dakbeschot kunnen wij aangeven of het noodzakelijk is om het beschot te vervangen.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Uw naam

Plaats

Telefoonnummer

Uw e-mail

Omschrijving van de opdracht