Nieuwe dakpannen in Enspijk, daar vervingen we het dak van deze fraaie vrijstaande woning. De oude kruispannen vervingen we voor karakteristieke Tuile du Nord dakpannen.

Ervaring van de klant:

“Het team van De Hollander was scherp met de offerte en hebben mooi werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en afwerking van de werkzaamheden. Het huis is prima geïsoleerd en mooi bedekt met Tuille du nord blauw gesmoorde pannen. De schoorsteen is ook goed aangepakt met lood. Het timmerwerk ziet er overigens schitterend uit met duurzame materialen zoals red cederen boeidelen en goten. De achtergevel hebben wij ook opnieuw laten bekleden door kunststof rabbatdelen houtlook.” Mijn dank, fam. Ham

Foto’s van de oude situatie

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Enkele foto’s van de nieuwe situatie

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Over de Tuile du Nord dakpan

De Tuile Du Nord dakpan is een dakpan met een nostalgische uitstraling. Het is een kleine, vlakke keramische dakpan met ronde wel. Deze dakpan is multi-inzetbaar. Hij laat zich net zo makkelijk leggen op het dak van een moderne woning als op dat van een historisch gebouw. Het lijnenspel oogt overal even vriendelijk en afwisselend.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf De Hollander:

  • We bieden u 10 jaar garantie op ons werk aan uw pannendak. Of het nu een dakrenovatie, dakisolatie of het vervangen van dakpannen betreft. Bovendien geldt er een garantie van 30 jaar op dakpannen.
  • We kunnen u goed adviseren en reageren snel op uw aanvraag.
  • We werken in een gebied van 100 km rondom Utrecht, dus we zijn snel bij u.
  • We werken alleen met kwaliteitsmaterialen.
  • Een dakinspectie door een gecertificeerd dakinspecteur is geheel gratis en vrijblijvend!

Is uw dak ook toe aan een dakrenovatie?

En wilt u dat er een vakkundig inspecteur naar uw dak komt kijken? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Een dakinspecteur komt uw dak inspecteren en bespreekt met u zowel gebreken en benodigd onderhoud als uw eigen wensen voor uw dak.

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 088 – 836 33 33.