Bij deze woning in Hilversum voerden we een dakrenovatie uit inclusief dakisolatie en loodwerkzaamheden. Het model dakpan dat we gebruikten is Oude Holle. De oude dakpannen waren ook van dit type. We vervingen de oude dakpannen voor fraaie Oude Holle in de kleur ‘blauw gesmoord’.

Voor de dakisolatie gebruikten we X-Laine isolatiefolie, waardoor het dak qua hoogte gelijk kon blijven. Naast dakisolatie aanbrengen en dakpannen vervangen hebben we ook het lood vervangen bij de dakkapel.

Over de Oude Holle dakpan

De Oude Holle is een keramische dakpan. Ontelbare Hollandse daken zijn al bedekt met deze lange, smalle pan. Daarmee heeft deze karakteristieke pan een duidelijk stempel gedrukt op het straatbeeld in Nederland. Hij heeft een sterke golving en roept vooral in de kleuren oud rood en oud blauw gedachten aan vroeger op.

Is uw dak ook toe aan een dakrenovatie?

En wilt u dat er een vakkundig inspecteur naar uw dak komt kijken? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Een dakinspecteur komt uw dak inspecteren en bespreekt met u zowel gebreken en benodigd onderhoud als uw eigen wensen voor uw dak.

 

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN

 

of vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 088 – 836 33 33.