Bij een woning in Utrecht heeft De Hollander Dakwerken een geheel nieuw pannendak aangebracht. Ook zijn de oude boeidelen en het lood vervangen. De Hollander Dakwerken heeft gebruik gemaakt van de dakpannen Tuile Du Nord in de kleur natuurrood.

Tuile Du Nord natuurrood en boeidelen

De Tuile Du Nord dakpan is een dakpan met een nostalgische uitstraling. Het is een kleine, vlakke keramische dakpan met ronde wel. Deze dakpan is multi-inzetbaar. Hij laat zich net zo makkelijk leggen op het dak van een moderne woning als op dat van een historisch gebouw. Het lijnenspel oogt overal even vriendelijk en afwisselend.

Een boeideel is de afwerking van de dakrand of dakgoot. Bij een boeideel wordt er gebruik gemaakt van een houten plank of trespa. Trespa wordt steeds meer gebruikt omdat dit een soort van kunststof is die duurzamer is. Een boeideel houdt wind en regen tegen zodat het niet in het huis komt. Een boeideel wordt ook vaak gebruikt om het huis wat te verfraaien.

Behoefte aan een dakinspectie?

En wilt u dat er een vakkundig dakdekker in Utrecht naar uw dak komt kijken? Vraag dan hier een gratis dakinspectie aan. Een dakinspecteur komt uw dak inspecteren en bespreekt met u zowel gebreken en benodigd onderhoud als uw eigen wensen voor uw dak.

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 088 – 836 33 33.