Deze woning aan de Gageldijk in Utrecht had een riet dak. Dit heeft De Hollander Dakwerken verwijderd. Nadat alle riet van het dak verwijderd was, hebben wij een nieuw dakbeschot aangebracht en uitgelijnd om er voor te zorgen dat het dakvlak strak is.

We hebben het dak geheel geïsoleerd met een 12 cm PIR isolatie platen van het merk Unilin.

Wat zijn PIR isolatie platen ?

PIR-platen bieden de beste isolatiewaarden. De Hollander dakwerken werkt met Reno PIR-platen van Unilin. PIR-platen zijn isolerende renovatie elementen, die tweezijdig voorzien zijn van meerlagencomplex. Ze zijn geschikt voor het na isoleren van hellende daken. Dit houdt in dat de platen worden bevestigd op het bestaande dakbeschot. De elementen zijn geschikt voor gebruik onder een geventileerde dakbedekking zoals dakpannen en leien. De PIR-platen zijn toe te passen onder alle soorten pannendaken en daken die zijn bedekt met leien. Wanneer het bestaande dakbeschot nog helemaal in tact is kan het voordelig uitpakken om direct het bestaande dakbeschot na te isoleren. Het voordeel is dat er geen nadere binnenafwerking nodig is, omdat alles geheel in tact blijft. Ook zal er minder overlast ontstaan omdat het dak niet geheel verwijderd hoeft te worden. Het is dus een relatief snelle ingreep die meteen de maandelijkse lasten verlaagt op het gebied van energieverbruik.

Als laatste hebben wij het dak bedekt met OVH Koramic zwart satinet dakpannen.

Behoefte aan een dakrenovatie of dakisolatie?

En wilt u dat er een vakkundig inspecteur naar uw dak komt kijken? Vraag dan hier een gratis dakinspectie aan. Een dakinspecteur komt uw dak inspecteren en bespreekt met u zowel gebreken en benodigd onderhoud als uw eigen wensen voor uw dak.

VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN

 

Liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 088 – 836 33 33.