Een dakkapel plaatsen kan voor u zeer voordelig zijn. Ten eerste laat een dakkapel licht binnen, waardoor u een donkere kamer zeer gemakkelijk om kunt toveren in een uitnodigende, lichte ruimte. Daarnaast veroorzaakt het plaatsen van een dakkapel meer ruimte. Hierdoor kunt u de kamer waar de dakkapel in geplaatst is nieuwe mogelijkheden geven. Tevens wordt hierdoor het beloopbare vloeroppervlak uitgebreid, waardoor uw huis een hogere verkoopwaarde krijgt. Ook geeft een dakkapel uw woning een vernieuwde uitstraling. Er zitten dus alleen maar voordelen aan het plaatsen van een dakkapel!

Een dakkapel laten plaatsen?

Als u een dakkapel wilt plaatsen, hoeft u niet verder te zoeken. De Hollander Dakwerken is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen. Door de vele mogelijkheden in verschillende soorten en maten kunnen wij ervoor zorgen dat uw huis de perfecte dakkapel krijgt. Of u nou kiest voor een dakkapel van hout, zink of kunststof, alle materialen zijn duurzaam waardoor uw dakkapel vele jaren mee kan gaan. U bent welkom om samen met onze medewerkers van De Hollander Dakwerken in overleg te gaan om een dakkapel op maat te ontwerpen, zodat deze precies zal worden wat u zoekt.

Volledige service bij het plaatsen van een dakkapel

Wij staan paraat om u advies te geven over de verschillende mogelijkheden, en door rekening te houden met uw wensen en met wat er mogelijk is bij uw huis zorgen wij ervoor dat de juiste dakkapel bij u geplaatst wordt. U kunt direct contact met ons opnemen om voordelig een dakkapel te laten plaatsen, en daarbij krijgt u een uitstekende service. Wij zorgen voor een dakkapel van hoge kwaliteit die uw huis meer licht, meer ruimte, en meer waarde geeft. Onze service is snel en vakkundig.

Moet u lang wachten op een afspraak?

Nee. Meestal kunnen we nog in dezelfde week bij u langskomen, afhankelijk van de drukte. Onze planner neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Het is fijn als u bij de afspraak aanwezig kunt zijn, vandaar dat we graag een dag en een tijdstip met u overleggen.

Vraag hier een offerte aan

Uw naam

Plaats

Telefoonnummer

Uw e-mail

Omschrijving van de opdracht